2

Genting Highlands Nov 2009

Hari Raya ke-2 kami dalam perjalanan pulang ke kampung saya di Perak. Sempat singgah sebentar di Genting Highlands... Jam menunjukkan pukul 2.30 petang.. Tak sangka punya la ramai manusia...huhu...tiket skyway sudah terbeli...nak tak nak 2 jam juga beratur tunggu turn untuk naik... kena pula hujan lebat...berkuap kuap udara..... nasib baik anak-anak dah besar sikit..tak de la meragam macam baby...





Tu dia...ada la 10 kali pusing barisan zig zag ni....

Jam hampir 5 petang baru dapat naik sky way... naik pulak 1 gondola dgn mamat bangla... 'harummmnyeeee'.. tak kisah..janji cepat sampai atas..



Cuaca sejukk..baru lepas hujan...










main game di sini je.... tak dapet le nak masuk dalam... hari dah malam... nak balik Perak lagi...

Jam 8 malam bertolak balik Perak. Tapi tak balik rumah mak... pergi ke rumah adik di Aman Jaya Homestay di Trolak Jaya. Semua adik beradik dan mak abah berkumpul di situ utk majlis Akikah anak buah kami yang baru....




Feluk Shiom..

post signature



Tiada apa yang dipinta, hanya secebis komen ikhlas saja.



2 comments:

Aida Alias said...

genting tgh ramai org kan.. penuh sesak time cuti sek..

Fizan Wan Pani said...

tak ingat cuti sekolah...mmg sesak sangat!! Kalau weekend pun ramai juge....patut ler jutawan kaya raya owner genting tu..huhuhu

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget