0

Kemalangan di atas Jambatan Sultan Ismail Petra.. masak!!! sauna!! sauna!!


kereta tunda baru sampai. kalau tak... ada yang kena humban dalam sungai kut...


Semalam Jumaat. Kami kat sini cuti. Punya la panas..dah sebulan kut panas terik. Berbahang!!!
So, en darling pun ajak la kami gi mandi di Splash. Splash ni tak le jauh mana kut kalau di ikutkan dari rumah kami. Jam 3.00 petang gerak.

Elok hati girang gembira, dari jauh dah nampak jem. Kereta berderet-deret nak amik turn naik jambatan Sultan Ismail Petra (Sungai Kelantan). En darling macam biasa gi la amik shortcut.. haha elok nak naik bukit nak amik turn masuk jambatan, aku dah nampak orang dok kerumun satu port baek punye.. sapa la nak turun time panas-panas terik ni atas jambatan yang sentiasa la sesak/jem kalau tak kerana KEMALANGAN. 3 bijik aku rasa kena.

Adoi, nak patah balik tak boleh..nak teruskan kereta pulak mencucuk cucuk. Dah la panas! Ekon pun panas! anak aku berpeluh-peluh.. tukang driver lagi la..

Lama gak wei... nak tunggu polis datang lagi la...apatah lagi kereta tunda... uwaaaa mana ada jalan lain, kena gak ler polis ikut turn nak sampai ke lokasi... sedey sungguh... bila la flyover nak siap... leceh tul. Ni yang aku malas nak gi KB.. sebab JEM! JEM! JEM! + kereta yg suka la mencucuk cucuk. Itu ler, suka sangat cucuk dekat..kan x-cident. Tak sempat break la tu.



kasihan...




ada 3 kereta.. rasanya kereta ni tengah kut. tak boleh gerak. Lagi 2 kereta dah selamat gerak agaknya setelah selesai berbincang cemana nk setel kerugian..




kereta tunda..



legaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0 comments:

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget