0

Menebus Hak Kita..


selepas hantar anak ke tuisyen, kami singgah sekejap di Sen Heng. En suami bagi peluang untuk pilih barang nak tebus point sementelah kami ada la beberapa ratus point dalam akaun.

Ready stock tak sebanyak seperti di dalam katalog. Maka ini sajalah hasilnya. Ada satu jam analog beradio pilihan en. suami. Senang nak tengok jam di pagi hari..

Steamer tu kecik je. 6 liter... dapat kukus sikit2 jadi lah... padan dengan harganya kan.

Terima kasih daddy.

0 comments:

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget