0

Family Karaoke





Hari Isnin ari tu..tengah lepak2 di hotel..ingat nak gi potong rambut kat kedai bawah tu.. baru nak mandi, en daddy soh bersiap nak gi tengok wayang. Kami tengok cerita Harry Potter siri 1 di SP Mall. Cerita heavy gitu, anak2 aku tak duduk diam la masing-masing.. Zulaika siap tidur lagi.. Izzaty ke hulu ke hilir..

Balik dari SP Mall, pergi cari makanan di Jeniang. Jauh tu...... sanggup hokey, nak makan meehun sup sedap superb. 3tahun datang, asal pi cari kedai tutup je...

Balik ke Sp ikut jalan lama... singgah Village Mall gi Karaoke. Dulu karaoke tak sampai 10 minit menggelupor budak2 nak balik..takut dgn bunyi lagi yang kuat..sekarang, tak sempat warming 1 lagu dah picit tukar lagi. Mikrofon masing2 pegang tak ada 'can' la orang lain dapat nyanyi... tak cukup 1 jam!.

Puas hati dapat jerit kuat2 di situ... hahaha

0 comments:

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget