1

Mood Raya Mari Sudah

Aidilfitri 2009 [Pahang]



Mood raya everyone? Adik aku si Rangga dah balik pun kampung...hebat! plus wife dia [satu kg ngan kami jugek] tunggu masa nk bersalin je tu... semalam mak call... hoho windunya mak!! cerita Aleeya puasa mungkin penuh tahun ni...suka betul Opah mendengarnya..

Minggu ni malas dh nak membakar biskut. Kejap tadi salut cekelat sekejap kat biskut. Dapat 1 balang besar je. Malas dah nak uli doh... Malam ni kalau rajin buat biskut sarang semut je lagi...

esok kemas rumah..... sapu sawang... cuci habuk.... habuk?? memang berhabuk....kami je bersabar.... jiran sebelah renovate rumah... tahun lepas jiran belah kanan aku renovate... agak2, esok kami renovate rumah, dorang sabar tak?? komplen tak?? hamboi

hoh kemas dapur juga...

nanti aku balik ke home sweet home kami ni, tak le sakit mata :)

Lusa kemas beg.. yey!


p/s: sila buat komen, boleh ke tak?

1 comments:

FAWA said...

meriahnya raya...

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget