2

Nazira's family Outing! ~ Kami Ke Tesco


Macam biasa asal hari Jumaat je barang dapur dan segala barang lain semua udah habis... Memandangkan hari Jumaat adalah hari cuti di Kelantan ni, ambil peluang ajak incik hubby ke Tesco. Mana lagi pusat beli belah yang best pun. Giant pun tarak mende nak di beli...


My cute daughter.. Izzaty....kadang-kadang terlelap juga di tempat tu kalau kebetulan datang Tesco dia belum tidur...

Aleeya dan Zulaika... Aleeya with her new stylo cutting hair.. 1st time potong di salun. Biasa saya potong lurus je...haha nampak lawa la...rambut dia lebat dan susah nak sikat... Kena potong di kedai la, layer style...pendek terus....sekarang senang dah nak urus....dia dah boleh sikat sendiri je...



Membelek hair dryer....


Waktu ni tunggu Ummi beli barang basah... pergh, tunggu mamat tu siangkan ikan Talapia punye la seksa lama... maleh nak siang di rumah...leceh..kang lalat mai hinggap...ejeje... Asben pilihkan udang besar XXL tak sia-sia masak tau..fresh!!









2 comments:

Diarihatiku1976 said...

sis..saya pun suka gi TESCO... murah berbdanding giants

Fizan Wan Pani said...

Diarihatiku, Tesco best kalau beli barang keperluan..mmg murah...nak beli brg dapur spt sayur,ikan tu...kadang2 ok..kadang2 jenis dah nak luput pun still tertonggok kat situ....Giant KB br bukak...tp tak ada apa pun yg best....sayur pun tak de...

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget