2

Cream Cheese Sponge Cake


Semalam aku cuba buat cream cheese sponge cake. Hu, macam biasa rasa dia...sedapnye!!! Tidak terlalu manis dan rasa ceram cheese tu jelas sekali..nyummies....pagi ni Aleeya boleh bawa ke sekolah..



mee goreng sedap di makan panas-panas dengan air kopi..hu, laparnye...kejap lagi nak buat chickencop..ok la, pagi ni sorang-sorang je kat rumah bersama budak kecik dua orang...petang nanti nak hantar Zulaika & Aleeya english tuisyen...dalam kepala punye byk idea nak masak utk dinner..maklum la, peti ais tengah penuh tu...suke betul!

Semalam buat ayam panggang ala Kenny Roges..sikit2 la menjadi...sebab panggang pun piece by piece bukan seekor ayam..kang puas pulak nak makan....di gabungkan dengan pucuk paku masak lemak..buat pekat2, baru la kik!~gambar tak snap la...penat sangat sampai kaki sakit amat.....

2 comments:

Aida Alias said...

uishhhh sedap2 belaka menunya... pucuk paku masak lemak sedap tu...

Fizan Wan Pani said...

pucuk paku masak lomak..pedas2...sedap..makan time betui2 lapor...

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget