0

feeling mcm di Ausse ^^



musim luruh... LOL!

feeling mcm di New Zealand gitu... tapi sebenarnya di persisir Sungai Kelantan saja..
Tengahari tadi sementara nak tunggu anak aku habis kelas tuisyen.. aku singgah kejap di Jeti D Raja bersebelahan Hotel Ridel, Kelantan. Dulu kawasan ni adalah gerai makan. Tapi telah di bangunkan menjadi jeti. Gerai tu dah roboh lah. Than, pejabat Kastam pun dah upgrade buat bangunan baru.. Ok lah, nampak lebih tinggi.. dulu kalau banjir, kawasan ni ler akan di naiki air.. kawasan ni la pun port 'pesta air' dorang datang ramai-ramai main air kat sini.. siap berpelampung bagai.. sabor je le...

Ok hari ni tak puasa.. byk kerja keluar dari pagi-t/hari.. kang en. husband makan sorang.. sian plak aku terliur.. LOL!

0 comments:

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget