2

Kerja Suka Suka: Star Light


Subuh sapie aku saja mencuba nak buat 'star' pada lampu jalan. Lokasi tak lain tak bukan depan rumah sendiri saja.. abaikan keadaan serabut yang ada. Tujuan saja hendak mencuba pelajaran malam tadi setelah membaca beberapa blog yang di lawati.

Menggunakan tripod, ISO paling kecik, speed paling perlahan dan aperture f22 aku cuba membidik. Hasilnya macam ni.. tak sempat nak cuba aperture lain, kereta menderu dah ada yang pergi sekolah, ada yang pergi keje.. sebelum aku kena langgar, esok saja sambung.

Practise more better than theory!

2 comments:

zuwaidah said...

practice make you perfect.

fizan wan pani said...

betul tu maksu..

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget