13

SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI ...


Aku akan join dengan semangat wajanya di ENTRY ini. Pengumpulan bermula hari ini iaitu hari Rabu bersamaan 14/04/2011 sehingga la hari Ahad bersamaan 17/04/2011. Kata Ben Ashaari, segmen ni belum tahu tujuannya lagi. Kalau korang nak join jugak, sila klik banner di atas oke. (>_<).

13 comments:

~emmie~ said...

CE datang gegar sini plak...;)

fizan wan pani said...

terima kasih emmie..

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Rahmad said...

singgah sambil follow..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

fizan wan pani said...

thanks rahmad

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Ulat Bulu

anismelon said...

salam..datang menyambung gegaran..dari kump.2 bernombor matrix 54..weee..:)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

sueMUNCET said...

datang mernggegar..
awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget