1

Megi Ketam

yuuhuu entry tak de gambar!!

Last minit dah dalam kereta baru en.asben tanya nak pergi makan tak??? wwaaa sedapnye ketam!

Mula nk pergi bayar yuran mengaji budak2 je...terus la pegi makan..henpon plak tinggal rumah..

Kali ke-2 makan di kedai ni {Relax Cafe} - makan megi ketam *siyess sedap sangat!! tak macam megi mamak tu tau... ni btul2 super sedap

Malam ni sebab kebetulan kut...ketam sungai tu habis. Ketam sungai lagi sedap dan manis compare ketam laut. Kulit dia merah menyala dan keras. Korang kena ketuk ngan tukul serta kacip dgn benda bentuk mcm kacip pinang tu (rupe je, tp mcm playar bentuknye). Kalau gigit sedia la pergi klinik gigi buat gigi palsu sebab keras gila

Apa pun, memang ok la..sedap berbaloi walaupun x dpt mkn ketam sungai..

Thank you en.suami belanjerrrr ^^,

1 comments:

brainylizcious said...

blh bg direction nk ke relax cafe tak?

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget