3

Top baru Aleeya



Semalam dapat lagi peten baru baju budak-budak... aku teringat ada lagi kain aku beli dulu online... mahal beb kain ni semeter... alang2 beli mahal,baik pakai sendiri.. kalau jual, orang suke komplen mahal...haha kain mahal tapi cantik tak pe... ermm aku nak kumpul duit nak borong kain Amy Buttler (kalau salah eja tutup mata je la ek)... fuh! kain dia memang superb cun giless.... harga semeter pun cun jugak..itu belum masuk postage dari US ke Malaysia...kira la sendiri....

Sleeve Top untuk Aleeya. Potong kain malam tadi... subuh sapie dah bangun jahit... 2 jam baru siap... jam 10.30 pagi budak Aleeya dah pakai pergi kelas piano dia... hihi ngam-ngam dgn tubuh dia... ingat nak jahit seluar dia plak..kain ada lagi, rasa mcm cukup..tak cukup pandai2 la buat 'short' je

3 comments:

shida said...

hari tu, ada sale kat fabric.com..macam2 patern kain ada..lawa siut...semeter baru belas2..kalau masuk shipping dgn aku hari tu pun ok sebab aku ada order barang lagi dari sana..lufer nak khabor

Rangga Chenta Anda said...

cun....!

fizan wan pani said...

ainal... ngeee ngape tak kabor..len kali kabor kalau order k..share shipping...aku dh tengok tadi.. merembess air mata nengok... aku dh byk order kain dgn web lain..tu yg ralat...lari bajet dah bulan ni..ingat x nk belanjer...ermmm

Adik - baju dia... suka sangat tu si aleeya...

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget