4

Cawan Bujang Bunga Kangkung Pink



Daripada tak ada.... baik la ada... harga mahal ni sebiji..huk huk... sambar 4 biji je dulu buat masa ni. Ada rezeki lengkap kan lagi...

Ini jenis cawan bujang. Buat minum teh ke..minum kopi ke...lagi-lagi bancuh Rx-Coffee dalam dia.. wah!! sedap gitu.. rasa lain ye bila minum dlm cawan bernostalgia ni...

4 comments:

Aida Alias said...

wahhh dah banyak dpt kumpul tu... tp mmg cantik kan corak pinggan mangkuk dulu2.. sy tgk kt kg dah tinggal 2-3 biji pinggan.. tu pun dah pecah sikit tepinya.. cawan dh lesap semua pecah

pn fizan said...

aida, tak banyak lagi... harga di kedai terpakai di sini sangat mahal. Tak mampu lah nak beli sekali harung. Set cawan je dah boleh dapat brand yang baru sekarang... ermm sebulan sekali boleh la kut membeli mengikut bajet.. kalau ada yg lebih murah, saya beli..

shida said...

cantik tu fizan...koleksi aku bunga rose je yg ada..nanti aku tempek gambor

pn fizan said...

Ainal, ikutkan hati nak je kumpul semua..tp poket tak mengizinkan..sikit2 la dulu...aku nk aim rose hitam pulak lepas ni..

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget