3

Berhijrah

Sayang juga dengan rumah lama..tp apa nak buat, aku dah malas nak belek2 tang mana aku paste link url website lama yg kena hack tu...abis satu blogspot aku kena efek.

Hikmahnya, tibalah masa membina sesuatu yang baru.... rasanya buat baru lebih mudah dari memikirkan mana punca dan membelek satu persatu posting yg ada aku link gambar dari website lama....

kepada pembaca baru dan lama.... terima kasi kerana sudi singgah sini....

3 comments:

mydeleila said...

byk kenangan d blog lama tu kann....
moga blog ni terus jadi yg no.1 ..my blog http://visitmall.blogspot.com/

Afiz Idah said...

akk..blogspot akk pun kena hack??
ok ni blog idah http://afizart.blogspot.com

pn fizan said...

ok my frens... dah letak siap... blog lama sebab ada gambar copy paste dr website fizanstore..malas nk belek posting satu persatu,buat je la yg br...Terima kasih ya.

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget