2

Naik Kuda


Tiba-tiba Izzaty berani pulak naik kuda... ingatkan aku kena naik sekali dengan dia..haha tp bila akak tu pegang dia, dia menggaruk gak la menggelabah kecut... bila habis 1 round, nampak je aku terus nak turun....




Budak berdua ni last minute dah nak habis baru dapat naik. Masa izzaty naik awal tu, dorang berdua ada kelas tuisyen... kebetulan je lalu sini ternampak ada sesi menunggang kuda.... tu yang pergi. Dapat lah seorang se'round' pusing situ...Dalam kereta Izzaty pulak dah cakap pasal kuda ni.. melompat la berdua ni bila dengar... nasib baik boleh lagi naik walaupun hari dah nak Maghrib.

1 round untuk kanak-kanak RM2. Kuda pun kecik je lagi ha... sesuai la pun untuk kanak-kanak...


Coretan,

Fizan Wan Pani

post signature

2 comments:

Rozita said...

bes nya naik kuda..akak tk pernah naik kuda tau!

Fizan Wan Pani said...

kak ita, saya pun tak pernah naik kuda..naik gajah pernah sekali..takoot....naik kereta kuda pun sekali ni la seumur hidup... di kelantan kan, kuda mmg jadi haiwan ternakan bg yg mampu..ramai yg bela kuda..kuda padi pun ada... kitorang nasib rumah taman, kalau rumah kg ada gak kut seekor dua..tak mahal pun kuda ni...boleh beli anak dia tu..

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget