2

Radix Chicken Shop

Malam tadi daddy bawa kami makan di Radix Chicken Shop. Ini kali ke-2 aku makan ayam Radix ni. Pertama kali dulu di Sungai Petani. Sebab dah tahu rasa ayam dia memang lain dari yang lain kesedapannya, so masa sampai ni..terkecur-kecur air liur...








Lepas makan, terus balik.... nak round lelebih pun fulus tak berapa nak ada......





Coretan,

Fizan Wan Pani

post signature

2 comments:

εїз Cik Fasya εїз said...

kt kubang kerian or kt KBTC?
bestnye..
x prnh pg lg neh..

Fizan Wan Pani said...

best fasha...memang sedap luar biasa ayam dia...gi la, tingkat 3...tp parking la seksa sket..haha akak takut betul kalau naik turun parking.90darjah!

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget