2

Roti Sosej



Sekian lama aku tak menguli roti.. Subuh2 sapie semalam aku usahaka roti sosej untuk makan pagi anak-anak aku... Malam kelmarin tido ada la 2 jam kut.. lepas tu bangun menadun roti ni... Biasa letak mix vege di atas roti, tapi sebab anak dara aku tak gemor la kalau ada benda2 pelik di atasnya, so aku just buat kosong than picit ler mayo + sos cili manis..

Dapat la masing-masing membawak bekal ke sekolah...

2 comments:

gO mi NaM said...

pandainye dia wat roti hotdog

ezzatul fatihah binti fauzi said...

macam mane nak buat roti ni...sedapnya nampak

Post a Comment

komen jujur anda amat kami dihargai ;)

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

Aleeya Sofea Nazira|Zulaika Ardini Nazira|Izzaty Qasreena Nazira

anak menantu cucu Wan Pani

anak menantu cucu Wan Pani

kamu picit sini, saya picit sana juga..

There was an error in this gadget